Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, Luminita Prodan, a declarat, sambata, pentru News.ro, ca barbatul care a produs, vineri seara, un grav accident de circulatie in Abrud, in urma caruia sotia acestuia a decedat, a fost retinut pentru 24 de ore.

Barbatul este cercetat de catre politisti pentru ucidere din culpa, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, dar si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

O tanara in varsta de 30 de ani a murit, vineri seara, dupa ce masina in care se afla, condusa de sotul sau, baut si fara permis de conducere, s-a rasturnat pe o strada din orasul Abrud.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In urma impactului, femeia a fost ranita grav fiind transportata in coma la Spitalul Campeni, unde medicii au solicitat interventia unui elicopter SMURD, insa victima a murit inainte sa fie preluata de echipajul medical aerian.

Soferul vinovat de producerea accidentului, un barbat in varsta de 36 de ani din Abrud, a scapat cu rani usoare, insa politistii au stabilit ca nu are permis si ca era sub influenta alcoolului, valoarea rezultata pe etilotest fiind de 0,97 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Femeia moarta in accidentul de circulatie avea patru copii, doua fetite si doi baieti.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si