S-au aruncat sageti otravitoare in disputa dintre Raed Arafat si Olivia Steer! Ce cuvinte grele si-au spus cei doi, dupa mesajul halucinant al vedetei: "Rujeola nu exista!"

"Rujeola nu exista!" Acesta este mesajul transmis de Olivia Steer pe retele de socializare! Ideea s-a raspandit fulgerator, iar secretarul de stat Raed Arafat a reactionat prompt. A urmat un schimb de replici in lant intre cei doi.

Webeditor: M. P. Author: M.C.B. luni 07 mai 2018 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mediul online a dat in clocot in urma mesajului postat pe o reteta de socializare de catre Olivia Steer, cunoscuta pentru lupta impotriva vaccinarii.

Mesajul Oliviei a starnit controverse, dar si revolta secretarului de stat Raed Arafat care a luat imediat atitudine.

In mesajul postat pe internet Olivia Steer face referire la  celebrul caz "Bardens vs. Lanka" ce tine primele pagini ale ziarelor din Germania de mai bine de 4 ani. Este vorba despre un biolog antivaccinist care a pus pariu ca nimeni nu-I poate prezenta o dovada asupra existenti virusului rujeolei. Desi un alt doctor i-a prezentat biologului 6 articole stiintifice in care se pobeaza existenta virusului acesta  a constestat decizia la o curte superioara. Schimbul de replici dintre  Raed Arafat si Olivia Steer a continuat si pe retelele de socializare unde vedeta chiar l-a ironizat pe secretarul de stat.

Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la inceputul acestei luni este 12 799 din care 52 de decese. In saptamana 30.04. – 04.05.2018 au fost raportate inca 151 de cazuri nou confirmate in 18 judete si in municipiul Bucuresti, conform insitutului national de santatae publica.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si