S-au calcat in picioare la deschiderea unui hypermarket. A fost macel, dupa ce magazinul i-a ademenit cu o promotie la vase yena

Fac ei ce fac si clientii amatori de promotii dau iama printre rafturile magazinelor! In aceasta dimineata, "batalia" s-a dat in Iasi. Pentru ce? Vedeti, imediat!

Author: A.L. joi 27 aprilie 2017 , 12:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu noaptea-n cap s-a dat alarma in Iasi! Multimea s-a adunat gramada la deschiderea unui nou supermarket, care i-a ademenit pe vanatorii de promotii cu vase yena. 

Cu gandul la fripturile care se vor rumeni in vasele  de yena, oamenii au tras de carucioare si au privit....doar

inainte, spre intrarea in magazin.

Luat de val acest domn si-a scapat cariciorul din mana si trage de el sa-l recupereze. Pana la urma este luat de multime cu tot cu carucior si asa  ajunge in magazin.

Si la ce carucioare mari au luat, am crede ca am venit sa ia vase...cat sa le-ajunga doua vieti! Odata ajunsi in fata raionului cu vasele mult ravnite, incepe vanatoarea! Doamnele sunt mai aprige la analizat produsele, iar domnii stau pe langa ele si le ajuta sa se decida.


"Toata lumea s-a imbulzit la vasele yena. Daca am fost printre primele, nici nu m-a mai interesat ce e in urma."

Dar nu toti cei care s-au trezit dis de dimineata s-au intors acasa fericiti.

"Am prins si eu una. doamna a luat, ca a fost mai inainte. Mi-a dat-o cineva, ca altfel, eu nu prindeam. S-au terminat rapid. s-au epuizat."

Unii s-au multumit cu privitul, si au iesit din magazin cu carucioarele goale.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si