S-au dus sa ii salveze viata, dar au fost loviti si injurati. Clipe de groaza pentru o asistenta si un ambulantier

S-au dus sa-I salveze viata, insa au fost loviti si injurati. O asistenta si un ambulantier au trait clipe de groaza din pricina pacientului pentru care trebuiau sa intervina. ##VIDEO14128##

duminică 24 iulie 2016 , 19:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

S-au dus sa-I salveze viata, insa au fost loviti si injurati. O asistenta si un ambulantier au trait clipe de groaza din pricina pacientului pentru care trebuiau sa intervina. Femeia a fost lovita si a ajuns la spital dupa crunta experienta.
"Si-a scos centura in secunda doi si s-a napustit asupra mea, a intrat cu capul in toracele ei. I a smuls paru din cap, in fiecare moment al zilei suntem cel putin la o ora amenintati"
O zi obisnuita de garda s-a
transformat in cel mai negru cosmar pentru o asistenta si un ambulantier. Au plecat la ora 10 catre un pacient de 66 de ani, nestiind ce-I asteapta acolo.
Apoi a urmat dezastrul.
Doar ca in momentul in care l-a imobilizat in ambulanta, omul a gasit o foarfeca si a distrus tot in cale.
"A spart geamul. eu am reusit am coborat. soferul a incercat sa si ia cheia din contact si s a napustiut si asupra lui l-a zgariat, l-a taiat nu mai stiu"
In cele din urma, cei doi au anuntat politia. Pacientul violent a fost luat de politie si o alta ambulanta si dus la spitalul de Psihiatrie, iar asistenta a ajuns si ea la spital.
"S-a prezentat in Serviciul de urgenta asistenta de pe ambulanta, foarte agitate,
cu dureri puternice la nivelul sternului si toracelui"
"Vom face o sesizare la Politie sin e vom constitui parte civila pentru daunele materiale produse, cat si pentru daunele
morale si eventualele leziuni produse echipajului"
Politistii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de distrugere si loviri.

Femeia a fost lovita si a ajuns la spital dupa crunta experienta.

"Si-a scos centura in secunda doi si s-a napustit asupra mea, a intrat cu capul in toracele ei. I a smuls paru din cap, in fiecare moment al zilei suntem cel putin la o ora amenintati"O zi obisnuita de garda s-a transformat in cel mai negru cosmar
pentru o asistenta si un ambulantier. Au plecat la ora 10 catre un pacient de 66 de ani, nestiind ce-I asteapta acolo. 

Apoi a urmat dezastrul.


Doar ca in momentul in care l-a imobilizat in ambulanta, omul a gasit o foarfeca si a distrus tot in cale.

"A spart geamul. eu am reusit am coborat. soferul a incercat sa si ia cheia din contact si s a napustiut si asupra lui l-a zgariat, l-a taiat nu mai stiu"

In cele din urma, cei doi au

anuntat politia. Pacientul violent a fost luat de politie si o alta ambulanta si dus la spitalul de Psihiatrie, iar asistenta a ajuns si ea la spital.


"S-a prezentat in Serviciul de urgenta asistenta de pe ambulanta, foarte agitate, cu dureri puternice la nivelul sternului si toracelui"

"Vom face o sesizare la Politie sin e vom constitui parte civila pentru daunele materiale produse, cat si pentru daunele morale si eventualele leziuni produse echipajului"

Politistii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de distrugere si loviri.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Final dramatic in jocul de comunicare la Survivor Romania 2021! Ce echipa a castigat... Final dramatic in jocul de comunicare la Survivor Romania 2021! Ce echipa a castigat premiul fabulos!
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si