S-au trezit in casa cu o creatura infricosatoare. Oamenii au pus rapid mana pe telefon si au filmat, iar imaginile au devenit virale imediat
(auxiliare)

S-au trezit in casa cu o creatura infricosatoare. Oamenii au pus rapid mana pe telefon si au filmat, iar imaginile au devenit virale imediat

A.L.
12 oct 2017

Doi tineri casatoriti din Malaezia au trait clipe de cosmar, dupa ce o creatura infricosatoare, de mari dimensiuni, a ajuns in casa lor.

in clipa in care au observat ca usa de la baie se deschide de una singura, iar din interiorul incaperii isi face aparitia o creatura de culoare neagra, cei doi soti s-au panicat.

Potrivit cancan.ro, barbatul a scos repede telefonul si a inceput sa filmeze, desi era ingrozit. Din cate se pare, monstrul a ajuns in casa acestora prin intermediul sistemului de canalizare si-a iesit la suprafata din vasul de toaleta.

Totodata, creatura infricosatoare nu semana cu nimic din ce vazusera oamenii pana atunci. Imediat dupa ce barbatul pe nume Zul Hanif Anip, in varsta de 25 de ani, a postat imaginile pe retelele sociale, ele au devenit virale instant.

"Avea aproximativ doi metri lungime si avea un cap foarte mic. Nu stim nici acum ce a intrat in casa noastra, pare o creatura venita din mlastina. Ni s-a spus ca in mod clar a crescut in canalul care face legatura cu locuinta. Ne-am speriat foarte tare, era dezgustator", a povestit socat Zul Hanif Anip.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook