“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”

Începând de astazi, 21 decembrie, Știrile Kanal D demarează Campania “SĂ CREȘTI MARE!”, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”.

Author: Andreea Stoica luni 21 decembrie 2020 , 12:33

“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D
“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În cadrul principalului buletin informativ al Știrilor Kanal D de la ora 19:00, de luni până joi, vom urmări reportaje emoționante realizate în mijlocul unor familii greu încercate, fiecare dintre acestea având mare nevoie de ajutor.

De Crăciun, Știrile Kanal D, împreună cu Asociația “Protagoniști în Educație” fac din urare o misiune de onoare și oferă copiilor care nu pot privi prea departe, curajul de a-și imagina viitorul pentru că, mai importante decât darurile

care te cheamă să copilărești sunt darurile care te ajută să crești!

Urmărește Știrile Kanal D, de la ora 19:00, și află cum poți și tu să ajuți un copil vulnerabil să rămână conectat la educație! 

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Despre Asociația FDP „Protagoniști în Educație: a fost înființată în anul 1996 de către voluntari italieni și români, cu sprijinul organizației italiene AVSI.

De-a lungul anilor, asociația a implementat programe pentru a promova binele comun, venind în sprijinul celor mai vulnerabile grupuri sociale: copii abandonaţi, copii şi tineri care trăiesc cu HIV,  persoane cu dizabilităţi, şomeri.

“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D
“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D

Citeste si: Alexandra Ungureanu este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si