Sa fie asta explicatia bubuiturilor puternice ce au cutremurat Braila si Galatiul? O ipoteza soc isi face loc in acest caz. Oare asta sa fie?

Nici pana astazi, la 4 zile de cand o bubuitura puternica a cutremurat Galatiul si Braila, nu s-a aflat ce a produs-o. Nici varianta cu "zidul sonic" nu sta in picioare, nici cea cu aplicatia militara si nici dovezi ca ar fi fost vreun meteorit sau alt corp ceresc. Cineva are insa o explicatie pentru zgomotul care a bagat in sperieti sute de mii de oameni.

Webeditor: C.I.P. Author: Stirile Kanal D vineri 19 mai 2017 , 19:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De la Dumnezeu... Sunt semne! Se vor arata semne in luna, semne in stele, ape mari si vremuri grele. Va bate puternic vantul de cutremura pamantul!", spun oamenii.

Va mai amintiti de galateanul care a sapat singur un tunel lung de 20 de metri si adanc de 7? Omul cu frica lui Dumnezeu este convins ca zgomotul de zilele trecute anunta, de fapt, Sfarsitul! "Se

vede de la om schimbarea lumii, omul cauta raul! Eu am fost in Italia sa gasesc o pereche de pantaloni din astia scurti si nu am gasit decat cu scheleti!", spune Marcel Barcauan.

De la atata ura ni se trag toate- spune Marcel Barcauan. Imbracat in haine de camuflaj, barbatul care vorbeste in psalmi pretinde ca e la zi cu tot ce se intampla in lume... Si, ca urmare, se declara pregatit!   "Fac experiente nucleare in pamant. Deci in pamant. Asa fac mai nou. Nu mai fac in aer ca polueaza! Dar sa se auda pana in Galati si in Braila? Pai ce stiu eu, suntem in coada rusilor!", mai spune acesta.


Scenariul iscat din maruntaiele pamantului nu-l convinge suta la suta. Cealalta ipoteza, cea venita pe calea aerului i se pare, in schimb, CREDIBILA! "Aviatorii spun ca ar fi spart zidul sonic un avion. Da, da, pai cand ii da reactie, deci da drumul la sonic, SONIC, normal ca face BUUUF!", vine a doua explicatie a omului.

Una peste alta, barbatul care a sapat numai cu harletul tunelul de sub casa se simte in siguranta. Chiar daca vine vreo napasta, el si-ai lui scapa sigur!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si