Sabina este o româncă care a șocat internetul. Ea face senzație pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok. Clipurile sale video strâng sute de mii de vizualizări. Ea se filmează când mănâncă carne crudă. Unii internauți o apreciază, însă alții o critică.

Citește si: Surpriza de la supermarket. Inedit ce a găsit o femeie în punga de carne cumpărată

Videoclipurile tinerei fac înconjurul internetului. Ea se bucură de un succes imens pe platforma de TikTok. Sabina preferă să mănânce carnea crudă, în loc să o gătească.

Sabina a devenit faimoasă pe TikTok

Oamenii sunt curioși de ce Sabina preferă carnea crudă și nu cea gătită. Ea a mărturisit că, prin acest obicei, a scăpat și de coșurile pe care le avea pe față.

sabina mănâncă carne crudă

Tânăra șochează internetul.

[Sursa foto: Captură Video]

Citește si: Acum s-a aflat din ce sunt făcute bancnotele din România. Nu ai mai pune mâna pe ele dacă ai ști adevărul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Românca adaugă videoclipuri aproape în fiecare zi. Internauți din toată lumea le văd și adesea îi lasă comentarii. Românii rămân cei mai curioși, însă Sabina îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Tânăra vorbește, în mediul online, în general despre alimentație. Adoră produsele bio și preferă mâncarea naturală, negătită. Brânza, laptele, ouăle și carnea sunt alimentele de bază pe care le consumă zi de zi.

Ea a declarat că a fost vegană pentru șase luni de zile. Ulterior a realizat cât de mult îi lipsește carnea.

Citește si: Noile carduri pentru alimente ajung la români. Anunțul Guvernului despre data livrării voucherelor sociale

„Am fost vegană 6 luni și uitasem cât de sățios este să mănânci două ouă cu o bucată de brânză. La modul atât, fără legume. Atenție, ouă și brânză de țară. Și carnea în unt, nu din supermarket. Doar carne, fără cartofi, fără legume, fără nimic. Fără condimente. Mă face să mă simt mult mai energică după ce mănânc”, a povestit tânăra pe TikTok.

sabina mănâncă carne crudă

Sabina face senzație pe TikTok.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Sabina afirmă că toate vitaminele și mineralele din carne sau din ouă și brânză se absorb direct, așadar se simte mult mai bine de când are acest stil alimentar.

Experții în sănătate au transmis că în general carnea crudă poate conține bacterii dăunătoare, inclusiv Salmonella, Listeria, Campylobacter și E. coli, care pot provoca toxiinfecții alimentare. Aceste bacterii sunt distruse atunci când carnea este gătită corect.

Citește si: Postul Sf. Petru şi Pavel 2022. Ce NU trebuie să faci în Postul de vară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si