Salarii mai mari pentru postaşii din ţară. Este cea mai semnificativă majorare salarială. De când intră în vigoare

Poşta Română este deţinută de statul român, prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%.

E. V., luni 29 octombrie 2018 , 17:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Este cea mai semnificativă majorare salarială din ultimii 10 ani. O categorie de bugetari, salarii mai mari cu 15%

Peste 13 mii de angajaţi ai Poştei Române vor avea salarii mai mari cu 15%, de la 1 noiembrie, a scris Bogdan Cojocaru pe Facebook, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Cei 13 mii de angajaţi ai Poştei Române vor primi în plus la salarii o suma medie de 337 de lei.

Această creştere urmăreşte fidelizarea angajaţilor din zona operativă cât şi atragerea altor angajaţi, a mai declarat Cojocaru.

Poşta Română este deţinută de statul român, prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%.

sursa foto: Romania TV 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimosii au decis! Incredibil pe cine vor sa trimita acasa! El este concurentul... Faimosii au decis! Incredibil pe cine vor sa trimita acasa! El este concurentul nominalizat spre eliminare!
spotmedia.ro
Cum maximizăm eficacitatea vaccinului antiCovid? Cu un somn bun, o alimentație... Cum maximizăm eficacitatea vaccinului antiCovid? Cu un somn bun, o alimentație sănătoasă și cât mai multă mișcare. Fără stres. Și fără țigări
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă
infoactual.ro
Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR! Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR!
infoactual.ro
Horoscop 10 aprilie 2021. O zodie primește o lovitură dură: văd totul într-o lumină... Horoscop 10 aprilie 2021. O zodie primește o lovitură dură: văd totul într-o lumină negativă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si