Salariul net al unui casier angajat al benzinăriilor Rompetrol este în medie de 2000 lei, conform site-ului undelucrăm.ro. Un astfel de post și anume casier gestionar cu un program full time și cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, te pot ajuta să câștigi între 1.500 și 2.000 de lei.

Angajații de la benzinării lucrează în ture 12/24 și 12/48. De asemenea aceltia beneficiază de cursuri de pregătire profesională gratuite.

Ce salariu are un casier la benzinăriile Rompetrol

Salariile un pic mai mari, în acest domeniu, sunt câștigate de ingineri petroliști care ajung la 3.200 lei pe lună. Angajații au transmis că au aceleași salarii încă din 2008, fără a suferi modificări.

Citeste si: Ce salarii au, de fapt, polițiștii de frontieră?

Citeste si: Și-a prevestit moartea? Mesajul cutremurător postat de Tavy Puștiu înainte de tragicul accident

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Veste proastă pentru economia României. Investițiile străine directe, la pământ

La un job middle level din stațiile Rompetrol din țară, situația stă astfel: un backoffice câștigă 1.400

lei, un agent de vânzări 2.500 de lei, salariul personalului de pe stație 1.000 lei, un team leader poate ajunge la 3.000-3.500 de lei, iar salariul maxim este de 7.000 de lei câștigat de managerul stației.

Atribuțiile unui angajat al stațiilor Rompetrol

rompetrol
rompetrol[Sursa foto: google]

Angajații trebuie să deruleze activitatea de vânzare de combustibil și produse din magazin; să participe la gestionarea mărfurilor li produselor petroliere din stație; să asigura ordinea și curățenia în cadrul stației de distribuție carburanți și să întocmească rapoarte, comenzi către furnizori.

Rompetrol este o grupare multinațională cu activități în 12 țări. Este totodată marca principală a KMG Internațional, care este unul dintre cele mai puternice branduri românești la nivel internațional.

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de marti, 25 august- VIDEO

Benzinăriile Rompetrol există de peste 40 de ani. Inițial, Rompetrol reprezenta industria românească de petrol la nivel internațional. La noi în țară există în jur de 1000 de stații Rompetrol. Grupul este într-o continuă expansiune pe piața autohtonă.

Rompetrol are peste 4000 de angajați, compania deține Petromidia, cea mai mare rafinărie locală și una dintre cele mai moderne rafinării, prelucrând peste 5 milioane de tone anual.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si