Ce salarii au, de fapt, polițiștii de frontieră?

Meseria de polițist de frontieră nu este una ușoară și implică multe riscuri. Dar știți cât câștigă lunar? Vă prezentăm azi lista cu veniturile salariale ale angajaţilor.

Author: Mircea Pop vineri 21 august 2020 , 11:22

Ce salarii au, de fapt, polițiștii de frontieră?
Ce salarii au, de fapt, polițiștii de frontieră?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pe site-ul Poliţiei de Frontieră, sunt publicate în fiecare lună veniturile salariale ale angajaţilor. Este o meserie grea care implică riscuri majore. Iată cât câștigă lunar angajații acestei structuri.

Salariile polițiștilor de frontieră

Cele mai mari venituri ajung să le aibă ofițerii de poliție- funcții cu comandă. Ei ajung să câștige până la 11.949 de lei lunar. Personalul contractual, funcții fără comandă, câștigă între 1.862 și 2.886 de lei, conform datelor declarate pentru luna august 2020.

Agenții de poliție câștigă lunar între 2.345 și 4.719 lei.

Citeste si: Radu îi dă speranțe deșarte Cristinei. Concurentul i-a dezvăluit că ar fi așteptat-o afară, dacă ar fi fost eliminat în gală. Ce spune Cristina despre decizia fostului ei iubit- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- La un pas de moarte. Polițist pe motocicletă, lovit intenționat de o șoferiță

Pe site, este specificat că ”în valorile maxime ale veniturilor salariale nete, pot fi incluse și veniturile acordate în baza unor Hotărâri Judecătorești sau ca urmare a recalculării unor diferențe neacordate din lunile precedente”. 

Poliția de Frontieră face parte din MAI

Poliția de Frontieră Română face parte din Ministerul Afacerilor Interne și este instituția specializată a statului care exercită atribuțiile ce îi revin cu privire la supravegherea și controlul trecerii frontierei de stat, prevenirea și combaterea migrației ilegale și a faptelor specifice criminalității transfrontaliere săvârșite în zona de competență, respectarea regimului juridic al frontierei de stat, pașapoartelor și străinilor, asigurarea intereselor statului român pe Dunărea interioară, inclusiv brațul Măcin și canalul Sulina situate în afară zonei de frontieră, în zona contiguă și în zona economică exclusivă, respectarea ordinii și liniștii publice în zona de competență, în condițiile legii.

Citeste si: Cum poți lua permisul auto la 16 ani. Ce criterii trebuie să îndeplinești și ce fel de mașină poți conduce


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si