Salariul minim brut pe tara va creste in februarie. Ajunge la 1.450 de lei

Incepand cu 1 februarie salariul minim brut pe tara garantat in plata va creste cu aproximativ 200 de lei si va ajunge la 1.450 de lei.

C.I.P., joi 05 ianuarie 2017 , 17:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acest salariu va fi incasat pentru un program complet de lucru de 166 de ore in medie pe luna. Acest proiect a fost pus in dezbatere publica de Ministerul Muncii.

In momentul de fata acest minim brut pe tara este de 1.250 de lei lunar pentru un program complet de lucru de aproape 170 de ore de lucru in medie pe luna.

Daca cineva va stabili acest salariu de baza sub 1.450

de lei de la 1 februarie va fi sanctionat cu amenda de la 300 la 2.000 de lei pentru ca acest lucru ar reprezenta o contraventie.

Cei care au propus aceasta modificare spun ca exista nota de fundamentare ca aceasta majorare propusa va avea efecte pozitive asupra cresterii economice va stimula ocuparea fortei de munca si va reduce foarte mult munca la negru.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Emotii uriase inaintea celui de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii la... Emotii uriase inaintea celui de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Iata ce traseu dificil ii asteapta pe Faimosi si Razboinici!
spotmedia.ro
Cum maximizăm eficacitatea vaccinului antiCovid? Cu un somn bun, o alimentație... Cum maximizăm eficacitatea vaccinului antiCovid? Cu un somn bun, o alimentație sănătoasă și cât mai multă mișcare. Fără stres. Și fără țigări
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă
infoactual.ro
Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR! Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR!
infoactual.ro
Horoscop 10 aprilie 2021. O zodie primește o lovitură dură: văd totul într-o lumină... Horoscop 10 aprilie 2021. O zodie primește o lovitură dură: văd totul într-o lumină negativă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si