Salată de varză proaspătă. Secretul pentru cea mai sănătoasă garnitură pentur friptură
Salata de varză proaspătă este delicioasă și merge alături de multe feluri de fripturi și mâncăruri. Dar iată câteva dintre secretele ei!

In articol:
- Salată de varză proaspătă. Ingrediente:
- Salată de varză proaspătă. Mod de preparare:
- Varză a la Cluj. Rețetă delicioasă din inima României
- Varză a la Cluj. Ingrediente necesare:
Salată de varză proaspătă. Ingrediente:
200 g varză
un morcov
un castravete
doi căței de usturoi
două linguri ulei
o lingură suc de lămâie
două lingurițe
piper negru
Citeste si: Varza de Bruxelles: Adevărul despre această legumă pe care niciun medic nu îl spune
Salată de varză proaspătă. Mod de preparare:
Se taie varza mărunt cu un cuțit sau cu ajutorul unui robot de bucătărie. Castravetele și morcovul îl dăm prin răzătoare. Într-un bol separat, turnăm sosul de soia. Adăugăm untul topit, sucul de lămâie, usturoiul zdrobit, piperul negru, sarea și amestecăm bine. La final, adăugăm legumele și amestecăm.
Citeste si: Ciorbă rădăuțeană. Rețeta originală din 1970- Cum a fost inventată de o bucătăreasă din Rădăuți
Merge excelent cu fripturi de porc, pui, vită sau alături de tocănițe sau mâncare de cartofi.
Varză a la Cluj. Rețetă delicioasă din inima României
Varză a la Cluj este preparatul care te face să te îndăgostești de gustul Ardealului.
Citeste si: Cornulețe cu rahat. Reţeta unică de la Mănăstirea Prislop. Se topesc în gură!
Varză a la Cluj este un preparat tradiţional, specific zonei Ardealului, pe care orice gospodină trebuie să înveţe să-l facă.
Citeste si: Ciorbă de potroace. Rețetă tradițională românească
Varză a la Cluj. Ingrediente necesare:
- 500 g carne tocata, amestec de vita si porc
- 150 g orez
- 100 ml bulion de rosii
- 100 g smântâna
- 2 cepe
- ulei
- sare, piper
- 750 g





