Salvamar lovit de un turist pentru că l-a chemat la mal și l-a atenționat

Întâmplare halucinantă pe litoralul românesc. Un salvamar a fost lovit de un turist pentru că l-a chemat la mal și l-a atenționat.

Author: K.B. miercuri 26 iunie 2019 , 17:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un bărbat risca să se înece cu copilul în btațe din cauză că se aventurase într-o zonă unde nivelul apei era foarte ridicat, iar curenții mării puternici.

Citeste si: Salvamar lovit de un turist pentru că l-a chemat la mal și l-a atenționat

Un salvamar l-a văzut și l-a chemat la mal. Când acesta l-a atenționat pe bărbat cu privire la pericolul la care s-a expus acesta l-a lovit cu piciorul în abdomen.

Citeste si: Renate Weber este noul Avocat al Poporului

Citeste si: Doi bulgari au fost prinşi în timp ce instalau dispozitive tip skimmer la un bancomat din Drobeta Turnu Severin

Citeste si: Anastasia este numită cea mai "frumoasă fetiță din lume", dar stai să vezi cum arată mama ei

„Salvamarul era în timpul serviciului, s-a uitat spre apă, era un domn cu un băiat în brațe, a trecut de geamandură sau aruncat de pe geamandură, i-a fluerat să vină spre mal.

Acel domn a ieșit din apă, salvamarul i s-a adresat spunându-i că în orice moment poate să-și piardă copilul, să-l scape. Și în acel moment, salvamarul a fost lovit de acel domn, cu piciorul în abdomen. Nu știu mai multe detalii. Era și arborat steagul roșu. A devenit agresiv pentru că l-a atenționat”, a povestit Gelu Vătămănescu, şeful salvamarilor din Eforie pentru un post de televiziune.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si