Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”: Călătorie de neuitat pe plaiurile Muscelului

”ROventura” ne poartă pașii, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, pe plaiurile Muscelului, pe urmele tradiției nepieritoare, din coasta primei capitale a Țării Românești. Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vom bucura de frumuseți naturale unice, precum și de minunile create de oamenii locului, pentru turiști. Prima oprire a călătorilor noștri este la Muzeul Automobilului Romanesc din Câmpulung, ”casa” singurei mașini sută la sută românești, ARO.

Author: Razvan Ilie vineri 09 iulie 2021 , 18:06

Roventura. Aventura călătorilor noștri se oprește în vatra satului muscelean, oază de tradiție și casa unor minunate născociri culinare.[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

ARO a fost și este mândria muscelenilor și a românilor, deopotrivă, fiind singurul automobil de serie conceput și fabricat în întregime în țară. Dintr-un "vis" într-altul, așa călătorim astăzi, uluiți de tot ce ne înconjoară în curtea satului muscelean turistic, ridicat din temelii. În tot confortul acesta, care respiră căldura căminelor de odinioară, suntem îmbrățișați de peisaje de basm și vom fi răsfățați cu bucate de poveste.

Citeste si: Comorile ascunse ale Banatului

Roventurienii își continuă plimbarea pe valea Bratiei, iar de la talpa muntelui, pe albia râului, prin codrii deși ori peste coamele pleșuve, traseele de off-road ajung până în golul alpin, dar și pe un traseu mai scurt te poți bucura de aventură, din plin.

Aventura călătorilor noștri se oprește în vatra satului muscelean, oază de tradiție și casa unor minunate născociri culinare.

 

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, ”ROventura” pentru o călătorie de neuitat, pe plaiurile Muscelului, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si