George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele „ROventura”, ne invita sa redescoperim, alaturi de ei, viata satului transilvanean de demult. Calatorii nostri, impreuna cu Jonas Schafer, gazda lor din fascinantul Cund, isi incep periplul de poveste in minunatul loc transilvanean. Totul pare uluitor aici, de la biserica satului si casele vechi, dar viu colorate, pana la ulitele pitoresti si dealurile inca inverzite. Un alt loc de poveste, pe care George si Andreea ne invita sa-l vedem este Observatorul, care fascineaza cu incinta primitoare, calduroasa, la propriu si la figurat, fotoliile confortabile si ferestrele spre Raiul ce inconjoara locul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Toti cei care ajung pe aceste meleaguri nu au cum sa nu se opreasca pentru o binemeritata odihna in fascinantele case sasesti, bucurandu-se, astfel, de o experienta unica. Suntem invitati apoi la „vanatoare” de trufe, urmata de un brunch traditional, chiar pe deal, in padurile Transilvaniei. Pentru iubitorii de branza, acesta e Raiul, spun cunoscatorii! Dupa un adevarat festin, ROventurienii fac cale intoarsa la Jonas, unde au parte de un alt „spectacol” culinar: paste cu trufe, trase la tigaie cu unt.

Nu ratati sambata aceasta, de la ora 15:00, o noua editie „ROventura”, o incursiune unica, pe taramul incantator transilvanean, cu George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si