“Mica Vienă”, “Capitala Banatului” sau “Orașul de pe Bega”, oricum i-am spune, Timișoara este unul dintre cele mai vechi și mai frumoase orașe din țară.

Orașul Revoluției este un amalgam de propuneri interesante când vine vorba de Turism iar centrul vechi, alcătuit din cele trei piețe interconectate, dominat de clădiri care păstrează încă farmecul altor vremuri, este cel mai cunoscut loc printre timișoreni și, cu siguranță, cel mai vizitat de turiști.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, vom descoperi Timișoara mai puțin cunoscută, cartierele- cenușărese și, înainte de toate, canalul Bega, inima verde din “Orașul Florilor”.

Pe lângă plimbarea la bordul vasului istoric și degustarea de vinuri din podgoriile Banatului, vom afla și despre misiunea prietenilor de la Asociația Ecluze pe Bega, care ne propun o călătorie pe apă, pe maluri și dincolo de diguri, în trecutul, prezentul, dar mai ales în viitorul Timișoarei. Sălbatic sau îndiguit, cursul râului e la fel de fermecător și își spune, parcă, de la sine, povestea.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si