Potrivit Romania TV, Jandarmeria a anunţat că, după evenimentele violente care au avut loc sâmbătă, pe Arena Naţională, la meciul CSA Steaua – Academia Rapid, a aplicat 77 de amenzi în valoare de peste 42.000 de lei, iar 57 de persoane au primit interdicţie la evenimente sportive. De asemenea au fost amendaţi organizatorul meciului şi societatea privată de securitate. Totul după ce huliganii s-au bătut în tribune, iar ceilalţi spectatori au căzut victime colaterale.

"Au fost constatate şi aplicate 77 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 42.480 de lei pentru participarea şi provocarea de scandal, pătrunderea pe suprafaţa de joc sau injurii şi săvârşirea de acte şi gesturi obscene. 57 de persoane au primit sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţii sportive pe o perioada de 6 luni sau 1 an- 25 de persoane -1an, 32 de persoane- 6 luni", anunţă Jandarmeria, citata de rtv.net. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si