Saptamana Altfel a inceput la Kanal D pentru elevii unei scoli din Straulesti. Copiii au fost pur si simplu incantati

Cum se monteaza o stire sau ce trebuie sa stii, ca sa poti lucra in televiziune. Sunt intrebarile adresate colegilor nostri de copiii care ne-au vizitat la inceputul Saptamânii Altfel.

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D luni 15 mai 2017 , 20:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Curiosi si dornici sa-si arunce o privire prin studiorile Kanal D, elevii unei scoli din Straulesti incep cu entuziasm Saptamana Altfel.

Prima oprire o facem in redactia Stirilor, locul care le starneste si mai mult curiozitatea. Vor sa stie cum se monteaza materialele difuzate pe post.

Explicatiile vin de la colegul nostru, Dan Gheorghiu: „Asta e bucatica pe care am luat-o. Puand una dupa alta, ele trebuie sa aiba o poveste, o continuitate. Trebuie sa avem o poveste de la incepat pana la sfarsit. Nu trebuie sa se rupa filmul”.

Si cum elevii par sa fie cuceriti de efectele pe care le vad in monitoare, apar noi intrebari.

Promit ca se vor reintoarce in redactia Stirilor Kanal D si pornesc spre studioul in care se aude zilnic formula "Te vreau langa mine." Emisiunea nu le e straina, iar copiii vor sa-si faca poze la paravan.

Pustii cunosc si celelalte emisiuni si chiar admira unele vedete Kanal D.

ROATA ...CURIOSILOR

Ultima oprire e in platul in care se inregistreaza Roata Norocului, unde copiii se ingramadesc sa faca poze cu Ana Maria si cu Bursucu'

Faceti poze cu Bursucu' pana vine maimuta!

Maimuta n-a venit, insa elevii au chestionat-u un pic de colega Ana Maria: „Cand faci o meserie, daca o faci cu toata dragostea si cu placere, se vede

si cred ca asta spune multe”.

 

Si pentru ca multi dintre ei sunt clasa a opta si se pregatesc pentru examen important, Bursucu' le-a povestit ce a retinut el in clasa a opta, in stitul caracteristic, desigur.

In clasa a opta am invatat ca daca ai carte, ai parte. Si, daca nu ai carte, ai doua parti.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si