Pentru un post la Penitenciarul Arad au candidat nouă persoane. Se pare că din cele nouă persoane, șapte au fost considerate inapte din punct de vedere psihologic. Candidații ar aduce acuzații grave conducerii insituției, potrivit infomațiilor transmise de antena3.ro.

Ce au declarat reprezentanții penitenciarului?

Acuzații grave după un concurs pentru un post la penitenciar. Ce s-a întâmplat?

O situație controversantă ar avea loc la Penitenciarul Arad.

Se pare că șapte din nouă candiați care ar fi concurat pentru un post în cadrul penitenciarului ar fi picat testarea psihologică.

Citește și: Moarte suspectă în Călărași, după ce o fetiță și bunica ei ar fi mâncat pește de Florii. Ce descoperire au făcut specialiștii în casa celor două?

penitenciar

Foto simbol- penitenciar

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Candidații picați aduc acuzații grave. Aceștia consideră că este imposibil ca șapte candidați să pice testare psihologică. Revolta acestora a escaladat când au aflat că o persoană a fost absentă, iar postul ar fi fost luat de o persoană căreia i s-a echivalat testare cu alta din trecut.

"Este o situaţie fără precedent, să fie declaraţi inapţi toţi concurenţii prezenţi. Am fost fete cu experienţă, consilieri juridici, şefi de departamente juridice, avocaţi, grefier, fete bine pregătite, cu intelect, angajate în medii prestigioase, îmi vine extrem de greu să cred că niciuna dintre noi nu ne-am

potrivit profilului. La o analiză scurtă a tabelului cu rezultatele, aproape ca îţi vine să crezi că a fost 'ordin de sus', să rămână în joc doar persoana misterioasă care avea deja testarea luată şi nici măcar nu s-a mai prezentat la testare în 19 aprilie", ar fi mărturisit un candidat, potrivit Agerpres, citat de antena3.ro.

Citește și: "Am sărit un pic calul". O place, de fapt, Bogdan pe Rebecca? Ce intenții ar avea concurentul> "Bărbații slabi fug de femeile puternice"

concurs

Foto simbol- concurs

[Sursa foto: istockphotos]

Psihologul penitenciarului contracarează supărarea candidaților respinși. Acesta susține că testarea psihologică s-a realizat într-un mod corect, iar candidații au dreptul de a contesta decizia luată.

Sigur că nu pot să vă vorbesc despre avize, imaginaţi-vă raţiunile legale din spatele acestei discuţii, de aceea nu pot să vă vorbesc despre avizele în sine. Ce pot să vă spun este că este o procedură care a fost cu totul respectată, chiar există posibilitatea de a o contesta şi cred că cei nemulţumiţi au şi făcut sau vor face asta, ar fi declarat psihologul penitenciarului, conform acelorași surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si