DNA a transmis joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție fac mai multe cercetări cu privire la o cauză penală. Indivizii ar fi suspectați de săvârșirea unor infracțiuni de corupție.

Citeste si: Schema prin care o grupare de români a furat 16 milioane de euro din conturile bancare ale unei companii

"În cursul zilei de 5 mai 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii în şapte locaţii dintre care una este sediul unei instituţii publice, iar restul domiciliile/sediile unor persoane fizice şi juridice situate pe raza judeţului Botoşani", se arată în comunicat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Percheziții în mai multe locații pentru destructurarea celei mai mari grupări de traficanți de droguri. Liderul grupării a fost arestat

Mai multe percheziții au avut loc și în județele Arad, Bihor și Vâlcea

Mai multe percheziții au avut loc joi dimineața în județele Arad, Bihor și Vâlcea. Uțu Rahoveanu, liderul grupării, a fost ridicat de polițiști și condus la audieri.

Citeste si: El este tatăl copiilor morți la Timișoara, alături de mama lor. Alex este copleșit de durere

În casele suspecților au fost descoperite cantități uriașe de cocaină, canabis și ecstasy, dar și un adevărat arsenal de cuțite, săbii, bâte și chiar scuturi. Printre cei vizați de percheziții s-a numărat și liderul grupării, Uțu Rohozeanu, cunoscut drept Impăratul Interlopilor.

Citeste si: S-a dus să reclame că a fost violată, dar la secție a fost agresată de un ofițer

Gruparea condusă de Rohozeanu ar fi distribuit droguri în mai multe orașe ale României. Stupefiantele erau atent aduse în țara noastră din America de Sud, astfel încât transporturile să nu fie interceptate. Ulterior erau ascunse în locații care să nu dea de bănuit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si