Sara Buzdun are doar 6 ani si foarte multe realizari. De la ultimul concurs, organizat la nivel mondial, Sara s-a intorc cu o cutie plina cu premii, printre care si locul fruntas. "Am un trofeu de locul doi pe care l-am castigat, la Little Miss World, e foarte frumos, foarte mare. Acesta este cel de la dans. As putea sa beau apa din el. O medalie care imi place foarte mult, asta e de la premiere, pentru ca am fost foarte frumaosa la premiere."
, ne spune Sara.

Pe langa naturalete, simplitate si dezinvoltura, pe Sara o recomanda si talentul. Micuta plina de viata danseaza mai ceva ca profesionistii si nu se teme deloc de camera de filmat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Catalina, mama Sarei, a fost cea care a suportat totul pentru visul fiicei ei. De la costurile ridicate pentru participare, pana la implicarea fizica si sprijinul moral  in activitatiile pe care le-a avut fiica ei. "Ne simtitm extraordinar dupa aceasta Aventura. Au fost copii din 40 de tari in total au fost 74 de copii, a fost greu, au fost foare multe probe.", a spus mama Sarei.

Inca din timpul concursului Sara a primit o multime de oportunitati care mai de care mai tentante pentru noi trofee si coroane.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si