"In Romania noi facem doua evneimente. Unul este official unul este luni, ca receptive oficiala. Dar cel mai important este cel din seara aceasta, deoarece comunitatea oamenilor de afaceri organizeaza aceasta  petrecere frumoasa.", a declarat Osman Koray Ertas, Ambasadorul Turciei in Romania.

Osman Koray Ertas, Ambasadorul Turciei in Romania
Osman Koray Ertas, Ambasadorul Turciei in Romania 93 de ani s-au implinit de la proclamarea Republicii Turcia de catre Mustafa Kemal Ataturk.
Reprezentanti de seama ai comunitatii turce din Romania, alaturi de parteneri, au sarbatorit momentul istoric intr-un cadru select, marcat de momente impresionante.

"Suntem toti aici sarbatorind ziua Republicii Turcia, sunt 93 de ani de independenta. Turcia este din ce in ce mai puternica si mai prospera. Privim cu incredere extraordinara spre viitorul Turciei. Multumim foarte mult. Este o bucurie pentru Kanal D sa fie aici in seara aceasta." , a transmis si Haluk Kurcer, presedinte Kanal D.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Haluk Kurcer, presedinte Kanal D
Haluk Kurcer, presedinte Kanal D Locatia a fost pe masura evenimentului, iar bucatele servite dintre cele mai alese.

Si nu este prima oara cand se organizeaza un astfel de bal. Personalitatile serii au spus tot ceea ce si-ar dori pentru tara lor.

"Pace! Acesta este cel mai important lucru pe care mi-l doresc incluzand faptul ca grantilele noastre sunt in instabilitate la ora actuala. Cu cat vom sta pe pozitii, puternici cu atat va fi mai multa pace in regiune.", a marturisit Ambasadorul Turciei in Romania, domnul Osman Koray Ertas.

"E o mare placere pentru noi sa fim astazi aici. Sper ca turcii sa aiba astfel de momente frumoase pentru totdeauna, atat timp cat vom trai.", a spus si domnul Ugur Yesil, director general Kanal D.

Ugur Yesil, director general Kanal D
Ugur Yesil, director general Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si