Sărbători fericite: Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pe care să le trimiți celor dragi

Sărbători fericite. În perioada sărbătorilor de iarnă, ne gândim la cele mai dragi persoane din viața noastră. Iată câteva mesaje foarte frumoase pe care le poți trimite în aceste zile.

Author: R.B. luni 23 decembrie 2019 , 09:03

Sărbători fericite
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Sărbători fericite. „Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!”

  „În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

  Sărbători fericite

  Citeste si: Primul Crăciun fără Alexandra! Ansamblul din care făcea parte victima lui Dincă a plecat la colindat prin Caracal

  „Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

  Sărbători fericite. „Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”

   „Sărbatorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”

  Sărbători fericite

  ”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”

  Citeste si: Legenda Crăciuniței (steaua de Crăciun). Vezi ce semnifică renumita floare

  Sărbători fericite.  „Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de Crăciun!”

  „Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

  Sărbători fericite

  Citeste si: Tradiții și obiceiuri la tăierea porcului. Vezi ce se face de Ignat

  „Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi familie!”

  Sărbători fericite. ”De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.”

  ”Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati… sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai de Craciun!”

  Citeste si: De Crăciun și Revelion, Kanal D intră în casele românilor cu programe speciale și filme de excepție

  Sărbători fericite. „L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!”

  „Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!”


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si