Aceasta femeie sustine ca este clarvazatoare. Se aseaza, pe o banca, langa tanarul care a filmat tot incidentul in curtea Institutului Oncologic din Bucuresti si incepe sa il ia la intrebari.

"- Ce sa-mi spui? Ai fost un baiat norocos, dar ai fost si putin suparat. Cine urmeaza cu boala? Cine are o boala? O cunostinta. Sa tii ca scapa! Raspunde! Esti cu femeie in casa?

- Nu.

- Esti de unul singur. Ai tinut la cineva foarte mult”.

Bineinteles, toate informatiile pe care tanarul i le da femeii sunt false. Doar ca, individa crede ca a pus mana pe o mina de aur. Barbatul pare naiv si prins in mrejele asa zisei ghicitoare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

" -Ai observat ca ai putine farmece?

- Nu.

- Serios vorbesc! Cauta-te puiule, ca ai putine farmece! Cununiile tale sunt legate ca un fir de ata. Cipriane, mama, daca te-oi desface cu adevarat te trage inima sa dai afara? Sa reusesti tot ce ti-au pus pe gand?"

Nu se multumeste cu o bancnota de 10 lei.

Femeia priveste cu atentie portofelul cand barbatul scoate banii. Vede ca este rost de mai multi. Asa ca sare cu asul din maneca si ii promite tanarului vrute si nevrute.

"- Raspunde, ce dorinta vrei sa ti se indeplineasca, ca nu ma duc eu sa o povestesc. Sa reusesc in viata! Ce vrei sa ajungi? Pune-ti un ban in palma ta, puiule mama.

Nimic nu stii.

- Pai, nu stiu. De unde sa stiu?

- Un ban de valoare, pune-ti in palma ta. Nu ban sarac! Da, asa, ca prea fricos esti! De ce esti fricos asa?

- Nu sunt".

Am mers si noi astazi, in curtea aceluiasi spital. Ghicioarea de ocazie, nu ajunsese inca la program, sau poate isi facea numarul in curtea altei institutii spitalicesti.

Daca dumneavoastra ati vazut-o, nu ezitati sa anuntati Politia! Individa din imagini a incercat sa pacaleasca mai multe persoane in curtile spitalelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si