Adevărul despre sărutul dintre Jador și Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”. Cum a reacționat Marius?

Adevărul despre sărutul dintre Jador și Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” va ieși la iveală. Focoasa blondă a mărturisit că va spune tot adevărul.

Author: G.B. luni 25 mai 2020 , 16:53

sărut jador și andreea pirui puterea dragostei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Un nou scandal a luat amploare în casa „Puterea Dragostei”. Andreea Pirui este acuzată de fetele din casă de faptul că s-a sărutat cu Jador.

„Multă lume îmi scrie și mă întreabă, dacă chiar m-am pupat cu Jador! Vă invit să vă uitați în data de 18.10.2019 la emisiune...o să vă convingeți care e adevărul. Oricum până la urmă fiecare crede și vede ce vrea! Vă pup!” a declarat Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”.

sărut jador și andreea pirui puterea dragostei

sărut jador și andreea pirui puterea dragostei

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” primește lovitură după lovitură. Cum și-a găsit fostul concurent mașina de lux, în parcare?

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și Ramona Modoi. Imaginile spun totul

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Citeste si: Bia de la „Puterea Dragostei” o face praf pe Andra Voloș: „M-a băgat în casă ca să-l denigreze pe Mocanu, să-l facă în fața mea!”

Adevărul despre sărutul dintre Jador și Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”. Cum a reacționat Marius?

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. „Nu te iubește, Jador! Minte că te iubește! Te folosește!” i -a transmis Pirui, Ellei de la „Puterea Dragostei”.

sărut jador și andreea pirui puterea dragostei

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. „Te-ai pupat cu el afară, în fața mea! Și tu mi-ai greșit și eu ți-am greșit, Andreea.” a menționat Ella de la „Puterea Dragostei”.

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Andreea Pirui: „Bine! Am făcut-o! Nu știu cum poți să mă minți cu atâta nerușinare. Ești cea mai rea femeie!”.

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” a început să plângă în brațele lui Marius, spunând că Ella o acuză pe nedrept și că ea de fapt nu s-a pupat cu Jador.

sărut jador și andreea pirui puterea dragostei

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Daiana de la „Puterea Dragostei” a adăugat: „ Dacă te-aș vede că ai arde, aș bea apa! Te urăsc, Ella!”.

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Berna a intervenit și o acuză pe Andreea Pirui că este prietenă mai bună cu Daiana, deși o cunoaște de mai mult timp pe Ella. Andreea Pirui a transmis că mereu a apărat-o pe Ella și că atâta timp cât ea este în casă nu o bate nimeni. Blonda a spus că a apărat-o pe Ella de la „Puterea Dragostei” și de Andreea Oprică.

sărut jador și andreea pirui puterea dragostei

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. În prezent, Andreea Pirui formează un cuplu cu Marius de la „Puterea Dragostei”. Bărbatul a cerut-o în căsătorie pe focoasa blondă. Deși, au existat momente tandre între Pirui și Jador, cei doi nu au format niciodată un cuplu.

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Citeste si: Dezvăluiri BOMBĂ! S-a aflat. Cu cine l-a înșelat Ella de la Puterea Dragostei pe Jador? „Te dădeai rănită, dar ai fost căpăcită de...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si