Satenii din Tureac au iesit din case sa protesteze din cauza lipsei de trotuare

A doua fetita ar putea deveni victima a teribilului accident din Bistrita! Medicii o ventileaza mecanic, sa i mai dea cateva ore de viata pentru ca... nu mai au ce sa ii faca! Teribilistul care a adus-o in aceasta cumpana si a ucis deja o fata de 16 ani este arestat preventiv! Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Author: G. S. Webeditor: I. I. luni 08 ianuarie 2018 , 19:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Una dintre victimele adolescentului care s-a urcat beat la volan este pe cale sa piarda lupta cu viata. Tanara de 14 ani a fost lovita in noaptea de Boboteaza de duba condusa haotic pe sosea. De 3 zile este in coma si doar aparatele o mai tin in viata.

Tragedia a fost produsa de un sofer  de 16 ani, care era in  coma alcoolica. S-a urcat in duba tatalui sau si a pornit intr-o cursa nebuneasca. A provocat 3 accidente in lant si a facut 6 victime:  5 fetite care se duceau la colindat si o femeie. Una dintre copile, de numai 16 ani,  a murit pe loc in noaptea nenorocirii.

In timp ce celelalte victimele se zbat sa supravietuiasca, la spitalele din Bistrita si din Cluj, satenii din  Tureac, unde s-a intamplat nenorocirea, au iesit sa protesteze. In localitatea lor nu exista trotuare, iar oamenii sunt nevoiti sa mearga pe marginea drumului. 

Sunt convinsi ca  victimele ar fi avut o sansa daca n-ar fi fost pe sosea.

In urma acestei tragedii, primarul comunei din bistrita a decis sa aloce din bugetul local bani pentru trotuare. Din pacate, insa, acestea ar putea fi facute abia la anul. Acum  vor incepe lucrarile pentru a le face localnicilor sistem de apa si canalizare.

In urma acestei tragedii, primarul comunei din Bistrita a decis sa aloce din bugetul local bani pentru trotuare. Din pacate, insa, acestea ar putea fi facute abia la anul. Acum  vor incepe lucrarile pentru a le face localnicilor sistem de apa si canalizare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si