Satui de atacurile ursilor, mai multi localnici din judetul Neamt au pus mana pe topoare, ca sa-si apere stanele: "Ne mananca pe noi, asta urmeaza”

Satui de atacurile ursilor, mai multi localnici din judetul Neamt au pus mana pe topoare, ca sa-si apere stanele! Ultima oara, un biet pui de animal a stat ascuns intr-un brad o zi si-o noapte, ca sa scape de furia oamenilor. Tot calvarul salbaticiunii a fost filmat.

Author: A.C. joi 31 august 2017 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Animalul a fost pus pe fuga de cainii de la stana. Localnicii cred ca salbaticiunea e aceeasi cu cea care a fost cat pe sa intre peste o familie, in casa. 

IOAN MIRON:" Usa, s-a lasat pe usa zguduind de vreo 2-3 ori.

Noroc ca a fost usa incuiata, ca daca imi apasa pe clanta, imi intra in casa”

“Ne e friuca si ziua sa mergem pe drum. Ne mananca pe noi, asta urmeaza”, spune un barbatul.

La ultimul atac dat in gospodaria oamenilor, animalele au fost decimate de ursi. Localnicii spun ca in ultima luna ursii coboara tot mai des in satul lor si se tem ca daca autoritatile nu vor lua masuri, vor cadea chiar ei prada salbatiunilor.  

“Noi am facut multe demersuri. asta e al patrulea, al cincilea. Deocamdata suntem in faza de hartii acoperitoare, dar nu de finalizare a gasirii unei solutii”, a declarat primarul comunei. 

Deocamdata, cei din primarie au luat legatura cu cei de la Directia Silvica si urmeaza sa stabileasca ce masuri vor lua.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si