Conform informațiilor furnizate de sursa menționată, polițiștii de la Biroul Rutier al Poliției municipiului Botoșani au observat pe strada Independenței un autoturism care se deplasa în mod haotic, fără a avea sistemul de iluminare funcțional.

Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor

Oamenii legii au început o urmărire a conducătorului auto, folosind semnalele acustice și luminoase, însă acesta nu s-a conforma și a continuat să conducă pe două străzi din oraș.

Mai târziu, șoferul și-a redus viteza, ceea ce a permis polițiștilor să-l extragă din mașină în timpul deplasării.

Citește și: Sfârșit cumplit pentru un bătrân din Vâlcea. Bărbatul și-a pierdut echilibrul și a căzut pe culoarul unui microbuz

"Conducătorul auto a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei, unde i-a fost stabilită identitatea, în persoana unui bărbat, de 66 de ani, din municipiul Botoşani. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Individul este cercetat în aceste momente sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Gestul disperat făcut de un bărbat din Brașov! A intrat peste fosta iubită în casă şi a refuzat să plece, după ce s-au despărțit

Un bărbat din Brașov este cercetat penal pentru violare de domiciliu şi hărţuire. Decizia polițiștilor vine după ce individul, supărat că fosta sa iubită s-a despărţit de el, a sunat-o de nenumărate ori. Văzând că nu poate da de ea, bărbatul a ajuns să intre noaptea în casa femeii, ba chiar a şi refuzat să mai plece. Oamenii legii au emis ordin de protecţie împotriva bărbatului, notează jurnaliștii de la news.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Individul a ajuns în atenția oamenilor legii din Brașov după ce în ultimele trei luni a hărţuit-o în mod constat pe fosta sa iubită. După ce femeia s-a despărțit de el, aceasta apelată de nenumărate rânduri de către bărbat, mai mult, susținând şi că a fost urmărită pe stradă de către acesta.

Citește și: Jaf într-o sală de jocuri din Suceava. Un tânăr a amenințat casierița și a furat banii

Polițiștii brașoveni au fost solicitați să intervină după ce, în noaptea dintre 9 și 10 iunie 2023, individul a pătruns prin efracție în casa fostei sale partenere, mai exact fără consimţământul acesteia, refuzând vehement să părăsească locuința.

„În conformitate cu prevederile legale şi avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile”;  se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții IPJ Braşov.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

De asemenea, bărbatul cu pricina este cercetat în aceste momente în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.

Citește și: Scene șocante în trafic! O femeie ţinută ostatică a fost salvată de o poliţistă după ce a trecut pe roşu la semafor: „Ajută-mă!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si