Mascat: "Voi folosi forta! Daca nu va supuneti, voi folosi forta"
Acuzat: "Si ce? Ce, eu nu pot sa folosesc forta? Crezi ca esti mai teapan ca mine?"
M: "Nu cred. De unde stii?"
A: "Ma cunosti? Ma cunosti cumva?"
M: "Mergeti inauntru la inauntru la domnul procuror"
A: "Nu pune mana! Nu pune mana ca n-ai voie sa pui mana! Vorbeste frumos! Vedeti, vedeti!"
M: "Mergeti inauntru!"

Asa dialog rar ne este dat sa auzim. Barbatul din imagini, derenjat nevoie mare ca mascati s-au "obosit" sa-i calce pragul, a ripostat in forta. Nici n-a mai contat ca se afla chiar in toiul unei perchezitii a politistilor de frontiera si a ANAF-ului; barbatul si-a varsat naduful.

Circul facut de barbat a venit ca urmare a actiunii in forta pe care au realizat-o oamenii legii in casa acestuia. Cand fortele de ordine i-au batut in poarta la prima ora a diminetii, omul a intarziat sa apara pentru a le deschide, asa ca acestia  au dat singuri buzna in curte pana la urma.

Trezit din somn, omul le-a permis perchezitia abia dupa ce le-a cercetat mandatul.

20 de locuinte si sedii de firma au fost luate la cercetari amanuntite de oamenii legii.
Suspectii sunt banuiti de trafic de tigari de contrabanda iar activitatea lor a fost intens monitorizata in ultimele luni.  Anchetatorii cred ca marfa a fost introdusa in tara pe fasia verde.

Odata intrat in tara, tutunul era stocat in mai multe depozite din Arad, abia mai tarziu transportat la Timisoara si pus in vanzare. 16 suspectii vor fi dusi la audieri in acest doisar, in care prejudiciul se ridica la zeci de mii de lei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si