Scandal după ce Liviu Dragnea a primit o zi de libertate. Procurorul general: „S-a încălcat un regulament”

Procurorul general al României, Bogdan Licu, a declarat că „s-a încălcat un regulament” atunci când fostului președinte al PSD, Liviu Dragnea, i s-a acordat permisiunea de a ieși din închisoare pentru 24 de ore.

Author: D.S. luni 04 noiembrie 2019 , 15:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Din câte am văzut în spațiul public, s-a încălcat un regulament. S-a încălcat un regulament, nu legislație primară”, a precizat procurorul general.

„În niciun caz nu s-a declanșat o anchetă penală, întrucât, am văzut în spațiul public, s-a declanșat un control la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor”, a adăugat Bogdan Licu.

Citeste si: Liviu Dragnea cu lacrimi în ochi la permisia de 24 de ore de stat acasă

Şeful Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a dispus, la solicitarea ministrulului Justiţiei, Ana Birchall, verificări la Penitenciarul Bucureşti-Rahova, după permisia care i-ar fi fost acordată lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea se află la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de detenţie în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea ar fi solicitat o permisie de o zi, cu ocazia aniversării sale, iar în spaţiul public au apărut informaţii că a ieşit din penitenciar pentru 24 de ore.

Citeste si: Cum și-a petrecut fostul lider PSD cele 24 de ore de libertate


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si