Scandal imens dupa UNTOLD! Patroana unei firme a dat in judecata Primaria Cluj si organizatorii dintr-un motiv halucinant

Untold-ul s-a terminat, dar scandalul este in floare. Patroana unei firme a dat in judecata organizatorii evenimentului, dar si Primaria Cluj, pentru ca drepturile i-ar fi fost incalcate.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin miercuri 08 august 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Patroana unei firme din Cluj a actionat in instanta primaria condusa de Emil Boc, dar si pe organizatorii festivalului Untold. Societatea a reclamat faptul ca in perioada festivalului a fost ingradit accesul catre proprietate, iar in fata gardului acesteia au fost instalate tarabe fara acordul acesteia.

Firma a introdus nu mai putin de trei solicitari la Tribunalul si Judecatoria Cluj, insa primele doua i-au fost respinse (pentru ordonanta presedentiala). In plus, aceasta ar trebui sa plateasca organizatorilor Untold cheltuieli de judecata in valoare de peste 11.000 lei. Societatea a facut apel, insa a mai introdus pe rol o a treia actiune cu obiect „obligatia de a face”.

Societatea a subinchiriat in zona Cluj Arena un teren pe care se afla un strand dezafectat de mai multi ani. Aceasta a demarat lucrari de refacere a instalatiilor, precum si amenajare peisagera. Se pare ca de vechiul strand din Cluj a fost interesata chiar si primaria condusa de Emil Boc, insa societatea care detine terenul nu a dorit sa-l vanda.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si