Scandal imens in Targoviste! Eleve hartuite de un coleg cu dezvoltare intelectuala intârziata. Parintii fetelor sunt revoltati

Scandal urias intr-o scoala din Târgoviste, unde mai multe fete ar fi fost hartuite de un elev cu comportament obscen. Baiatul de 13 ani e acuzat ca si-ar fi aratat zonele intime in public si le-ar fi spus profesorilor in timpul orelor ca are nevoie la toaleta pentru ca ar avea erectii când vede fete. Revoltati, parintii elevelor au depus mai multe plângeri la Inspectoratul scolar Dâmbovita.

A.L., marți 21 noiembrie 2017 , 17:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Baiatul este un elev cu nevoi speciale care invata la scoala „Mihai Viteazul” din Târgoviste. Adolescentul a declansat un scandal urias, dupa ce si-ar fi aratat partile intime pe holul scolii, in prezenta colegelor, scrie reporterpenet.ro. Dupa ce au aflat despre grozavie, parintii fetelor au mers in audienta la seful Inspectoratului scolar Dâmbovita.

„Am primit o delegatie de parinti care mi-au semnalat un comportament al unui elev de ciclul gimnazial. Este un elev cu nevoie speciale integrat in invatamântul de masa. Comportamentul despre care ni s-a adus la cunostinta este recent, nu a avut antecedente.(…) Mutarea la o scoala speciala nu se face decât cu acordul parintilor”, a declarat prof. Sorin Ion, inspectorul general al ISJ Dâmbovita.
Elevul care ar fi avut un comportament obscen la scoala urmeaza sa fie consiliat psihologic.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si