„M-a amenintat cu moartea. Unul dintre ei era chiar in spatele meu cu arma. M-a ridicat din genunchi, dupa ce mi-a smuls telefonul si mi-a rupt hanoracul”, a declarat Marian Dragomir.

Cei trei frati spun ca s-au trezit batuti si amenintati cu arma de doi vanatori. Sase focuri s-ar fi tras spre stana lor, iar unul dintre ele le-ar fi ucis cainele.

La mijloc ar fi vorba despre o razbunare, spun ei, pusa la cale de un dusman cu care s-au judecat cu ani in urma.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fratii sustin ca au o inregistrare care le demonstreaza spusele. In inregistrarea audio ar fi chiar seful de post, la care cei trei s-ar fi dus glont sa-i reclame pe vanatori. In loc sa ia masuri, omul legii le-ar fi spus ca agresorii sunt oameni cu bani, asadar, mai bine se retrag.

"Politia, in acest caz, a spus la martorul care a fost in noaptea aia ca oricum noi nu rezolvam nimic. El avand cazul sa se ocupe de el, el rezolva, noi sa nu rezovam nimic, tot sa musamalizeze si sa favorizeze infractorul”, se plange barbatul.

Luat la intrebari, seful de post neaga! „Se aude vocea mea? Da. Domne, daca se aude vocea mea si daca au asa ceva cu mine, eu le spun asa sa sa ma actioneze in instanta”.

Nici vanatorul aratat cu degetul de cei trei frati nu recunoaste acuzatiile. Pe de alta parte, seful de post a spus ca dosarul este in lucru, ceea ce inseamna ca un sambure de adevar ar putea fi la mijloc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si