Scandal în lumea politică după ce primarul unei comune din Iași a cumpărat cu 100 de lei o elevă minoră răpită de un proxenet

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoşeşti-Siret din Iaşi, a anunţat că s-a autosuspendat din partid, după ce scandalul în care a fost implicat a fost făcut public în presă.

K.B., vineri 17 ianuarie 2020 , 15:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Damian Butnariu a recunoscut în faţa instanţei de judecată că, în anul 2007, a plătit 100 de de lei unui proxenet din Paşcani pentru a întreţine relaţii intime cu două fete, ambele minore, chiar în biroul său din primărie.

Citeste si: Însărcinată la 13 ani, iar tatăl copilului are 10 ani: „Nu au buletin, dar vor să fie părinți și spun tuturor că sunt căsătoriți”

"În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor.
Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște in fața lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc.

Citeste si: Trei zodii care nu iartă și nu uită nimic, niciodată! Ai mare grijă cum te porţi cu ele

Sunt membru al PNL de la începutul carierei mele publice și ințeleg să mă pun la dispoziția conducerii partidului în această situație și rog să se ia act de dorința mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieși la suprafață in acest caz.

Citeste si: Augustin Viziru, un altfel de Nică din „Amintiri din copilărie”, varianta modernă. „Mă nimerea cu papucul din alergare de la 15-20 de metri”

Le mulțumesc tuturor cetațenilor comunității mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal și realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutățile. Sănătate multă tuturor!", a scris primarul Damian Butnariu pe Facebook.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si