Scandal într-o grădiniţă din Vrancea! Educatoare, acuzată de părinţii unui copil de 3 ani că l-ar fi strâns de gât şi l-ar fi tras de organele genitale

Părinţii unui băieţel de 3 ani acuză o educatoare de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.15 din Focşani că le-ar fi strâns copilul de gât şi că l-ar fi tras de organele genitale. Aceştia susţin că, în ultima perioadă, copilul a revenit acasă de la grădiniţă trist, inhibat şi nu voia să meargă la toaletă. Părinţii spun că într-o seară l-au luat de la grădiniţă cu urme pe gât.

Stirile Kanal D, miercuri 05 decembrie 2018 , 13:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tatăl copilului povesteşte că atunci când a cerut explicaţii, la grădiniţă, în legătură cu urmele de pe gât, i s-ar fi spus că micuţul s-a lovit pe sub măsuţe.

”În ultima vreme copilul nu voia să mai meargă la baie, iar într-o seară l-am luat de la grădiniţă vânăt pe gât. Am întrebat-o pe doamna educatoare ce s-a întâmplat şi mi-a spus că nu stie ce a păţit, aşa a ieşit de pe sub măsuţe, că s-a jucat.

L-am întrebat şi pe băieţel ce s-a întâmplat şi mi-a spus că doamna de la somn l-a strâns de gât şi de cuc că nu face pipi. Am fost a doua zi la grădiniţă şi am vorbit cu coordonatoarea grădiniţei, care mi-a spus că în timpul turei dumneaei s-a întâmplat şi că s-a lovit pe sub masă. Puteţi vedea şi din fotografii că acelea nu sunt urme de lovit sub masă. Mai mult decât atât, la măsuţe colţurile sunt îmbrăcate în cauciuc tocmai pentru a nu se lovi copilaşii”, a declarat tatăl copilului.

Acesta a mai spus că a vut o discuţie şi cu directorul Liceului Tehnologic G.G. Longinescu, de care aparţine grădiniţa. Directorul instituţiei de învăţământ spune că a primit reclamaţia tatălui şi că o va înainta comisiei de etică. ”A venit tatăl la mine cu o sesizare.

Va fi analizată de comisia de etică a şcolii, care în 30 de zile va da un răspuns”, a spus directorul Cătălin Danciu.

Între timp, părinţii băiatului au luat decizia de a retrage copilul de la Grădiniţa cu P.P. nr.15 şi a-l muta la o grădiniţă privată din Focşani. Acesta ne-a mai spus că a făcut sesizare şi procurorilor vrânceni.

Mai multe detalii despre acest caz ŞOCANT ai diseară în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D de la ora 18:45!

 

Sursa: Monitorul de

Vrancea


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si