- Dumneavoastra va sintiti umilit in vreun fel? Foarte umilit. De ce? Deoarece eu nu am fost in campanie cu domnul primar, nu l-am votat.

Iar de aici i s-ar fi tras toate necazurile. Vasile Calota si-a recastigat dreptul de a munci in instanta, dar hotararea judecatoreasca e calcata in picioare de autoritati, spune el.

- In primarie stau pe acel hol la intrare pe care l-ati vazut. Mai mult in frig.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

VASILE CALOTA, sofer: primarul v-a trimis sa conduceti aceasta masina? Da. Ce v-a spus? A zis sa fac masina respectiova si sa circul cu asta. cu cealqlta circula domnul primar.

In loc sa fie lasat sa-si faca treaba, edilii l-ar fi tras pe dreapta pe sofer si i-ar fi dat sa conduca o masina pe butuci si sprijinita in doua tomberoane.

- Domnule viceprimar, este adevarat ca l-ati trimis sa conduca o masina care se afla pe butuci si e sprijinita de doua tomberoane? nici vorba de asa ceva.

Ti-a zis cineva asa ceva? Asa v-a zis? Da.

De curand, mai marii primariei ar fi incercat, din nou, sa-i desfiinteze postul.

VIOREL TIREI- viceprimar -  vreti sa-i desfiintati postul? Nici vorba de asa ceva!Am fost propus pe ordinea de zi la fosta sedinta pentrud esfiintarea postului? Eu nu stiu de ce se fac asemenea insinuari. Este adevarat, domnule secretar? A fost conviocsat si nu s-a tinut pentru desfiintarrea mai multor posturi.

Inclusiv al celui de sofer. Da.

- Dumneavoastra, ca viceprimare, daca vi s-ar lua atributiile, cum i-au fost luate si dansului, si ati veni la serviciu doar asa sa stati si sa nu va lase primarul sa semnati nimic, cum v-ati simti?  Foarte bine. V-ati simti bine ca ati lua bani de la stat. Pai, iau bani de la stat degeaba. Bun raspunsul.

Suparat, soferul a depus plangere la politie impotriva primarului.

Mihaela Gird-purtator de cuvant IPJ Dolj -  s-a inocmit un dosar penal cu pribire la savrsirea infractiunii de nerespectarae hot. judevatoresti.

Edilul a fost de negasit pentru un punct de vedere. Pentru faptul ca soferul nu e lasat sa-si faca meseria, viceprimarul a explicat ca cealalta masina a primariei se afla, deocamdata, in service.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si