Liviu Dragnea nu a avut de luptat astazi doar cu procurorul care il vrea dupa gratii. Cativa protestatari au venit special la Curtea Suprema pentru a-i cere socoteala.

Doamna din imagine i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea chiar in sala de judecata. A fost imediat evacuata de jandarmi. Dupa o ora, a ajuns din nou fata in fata cu liderul PSD.

"V-am pregatiti o coala si un pix! Ce parere aveti?"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dragnea nu si-a scris demisia. In schimb, a avut alt raspuns.

"Cred ca dumnevaoastra doriti demisia mea din viata. Nu! Stiti de ce nu? Pentru ca imi doresc o partida de pescuit cu dumneavoastra. Sunt multi cei care va sustin"

Chiar si interviul dat de Liviu Dragnea in legatura cu procesul sau a fost tulburat de protestatari.

"Am vazut ca toti avocatii sustin, l-am intrebat si a spus ca este o cutuma!
Felicitari pentru rezistenta! Sunteti colega cu Victor Ponta, sa inteleg?"

A 4 persoana inculpata in dosarul lui Liviu Dragnea a recunoscut astazi acuzatiile, pentru o pedeapsa mai mica. In schimb, fosta sotie a liderului PSD a cerut sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu acuzatia de abuz in serviciu care i se aduce. Instanta i-a aprobat cererea, iar o solutie pozitiva il poate ajuta chiar  si pe liderul PSD. Sa fie Bombonica Prodana "pestisorul de aur" care ii va implini cea mai arzatoare dorinta?

"Pestisorul de aur este o poveste, nu exista, din pacate! Nu credeti in povestea lui."

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este acuzat ca ar fi ajutat ca 2 membre PSD sa fie angajate fictiv la Directia de Protectie a copilului Teleorman. Acestea ar fi incasat salariile, desi nici macar nu treaceau pe la munca, sustin procurorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si