Scandal la Combinatul Siderurgic din Galati! Peste o mie de angajati au dat buzna peste cei de la Resurse Umane!

Nemultumirile romanilor nu mai pot fi tinute in frau. Suparati ca primesc bani putini, peste o mie de angajati ai Combinatului Siderurgic de la Galati au dat buzna peste cei de la Resurse umane.

Author: V.P. joi 25 ianuarie 2018 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

- De ce ati iesit? De foame, de salarii mici, in comparatie cu nenorocitii aia care au salarii de mii de euro si de sute de milioane.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Administratia combinatului le-a oferut angajatilor o crestere salariala de maxim 100 lei si mai propune ca sporul de 20% pentru conditii grele sa fie introdus in salariu. La fel si procentul de 20%, rezultat din transferarea obligatiilor fiscale de la angajator la angajat. Prevederile ar trebui sa fie incluse in noul contract colectiv de munca, insa sindicatul si salariatii refuza categoric pe motiv ca e o crestere prea mica!
 
- Hotii! Hotii!
 
-Mergem la otelarie, facem greva, oprim Otelaria.

Facem greva ca nu se mai poate!
 
- Nu cedam! Nu cedam! Nu cedam!
 
In replica, cei din conducerea combinatului ii invita pe salariati la calm.
 
ARCELLOR MITTAL GALATI:

"ArcelorMittal Galati isi reafirma angajamentul de a continua dialogul cu partenerii sociali, in cadrul legal. Oferta noastra, actualizata astazi, reprezinta un complex de imbunatatiri financiare care cumuleaza o marire generala a veniturilor salariatilor de pana la 28%, in doua etape, pentru cele mai mici salarii."
 
sursa: COMUNICAT DE PRESA

In Combinatul Arcelor Mital Galati, lucreaza aproximativ 6 000 de oameni. Daca nu li se va face o oferta salariala importanta, oamenii spun ca sunt dispusi sa inceteze lucrul.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si