Scandal la o companie de salubritate din Bragadiru. Mirosurile au devenit insuportabile

Oamenii din localitate spun ca nu mai pot trai in zona din cauza mirosului provenit de la deseurile menajere. Conditiile mizere pot afecta si productia unei fabrici de biscuiti, care a luat atitudine.

Author: V.P. miercuri 16 august 2017 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intrarea in orasul Bragadiru este acoperita de un miros insuportabil. Oamenii care locuiesc sau lucreaza in zona se plang ca o firma de salubrizare care are parcarea in apropiere deverseaza deseuri menajere chiar in  mijlocul curtii sale.

- Dimineata cand venim la munca e un miros foarte puternic, nu putem sa respiram, tusim pana vomitam.


- Pe timp de vara, cand e caldura puternica, fierbe exact ca un vulcan si e si infectie.

Firma ar fi transformat curtea interioara in groapa de gunoi. Desi pe terenul respectiv nu ar avea autorizatie decat pentru depozitarea molozului, angajatii ar fi ajuns sa curete si sa deverseze vidanje intr-un canal sapat chiar langa gardul care-i desparte de o fabrica de biscuiti.

Mihaela Baciu, director calitate fabrica de biscuiti: Ne afecteaza in mod direct, pentru ca noi avem apa potabila din sursa proprie, putul cu adancime de 130 de metri.

Desi fabrica face tot ce-i sta in putinta pentru a se asigura de calitatea impecabila a produsului, reprezentantii spun ca eforturile financiare sunt imense si risca acum sa ajunga sa isi inchida portile din cauza vecinului, pe care il acuza ca ar incalca grav reglementarile privind protectia mediului.

"Trebuie sa respectam siguranta alimentului. Locatia noastra trebuie sa fie amplasata intr-un mediu curat."

Atat oamenii care locuiesc in zona, cat si reprezentantii fabricii de biscuiti au depus mai multe sesizari, atat la primarie cat si la Garda de Mediu, insa pana in acest moment, de mai bine de un an de zile, nu s-a luat nicio masura.

"Cunoastem situatia de acolo. Domnul primar a discutat personal cu domnul director al Garzii de Mediu si i-a promis ca in urmatoarele zile va trimite o echipa care sa vina, sa constate si eventual sa ia masuri vis-a-vis de ce se intampla acolo."

Reprezentantii societatii de salubrizare au fost contactati atat de echipa Kanal D, cat si de reprezentantii Primariei Bragadiru, insa nu au vrut sa elibereze niciun punct de vedere cu privire la punctul de lucru, transformat in groapa de gunoi.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si