Intr-una dintre cele mai importante institutii academice din tara, pe holurile unde odata au calcat Victor Babes sau Ion Cantacuzino, Carmen Serban a filmat un videoclip de… manele.

De aprins, s-au "aprins" si studentii la Medicina.

- E penibil, parerea mea!

- Faza e la biblioteca acolo, sus unde s-a filmat, unde a urcat domnita aia sau cine era, noi nu avem voie sa punem mana pe cartile alea.

Pentru ca sunt vechi si scumpe. Ea am vazut ca a luat o carte s-a uitat, ce pot sa zic…

Filmarea a starnit critici dure si in mediul online din partea studentilor Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti.

sursa facebook/ Vasi Radulescu
"Poate UMF Carol Davila, o instituie de elita, sa accepte o asemnea asociere? Poate legal sa inchirieze spatial destinat invatamantului pentru activitati care nu au legatura cu domeniul de fond? Sunt intrebari la care cineva trebuie sa raspunda."

- Mi se pare ca este o batjocora la adresa studentilor au pasit Palade si alti oameni si nu-i vad locul doamnei Carmen Serban.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

- O sa va contrazic cliseele care … Va rog, lamuriti-ne dumneavoastra. Am vazut textul studentului… Emil Palade… Pe vremea lor nu se facea marketing institutional!

Tocmai ati facut cunostinta cu profesorul universitar doctor Dumitru Bortun.

Potrivit CV-ului public al domniei sale, se recomanda a fi expert in comunicare si… gandire critica.

Dumitru Bortun: Eu am vazut textul, cererea aprobata pentru muzica usoara, asa scrie acolo.

Cu majuscule! Pentru promovarea unei piese de muzica usoara. Cel care a semnat, a semnat pe musica usoara, nu pe manele.

Au semnat, dar de verificat a mai verificat cineva?

Dumitru Bortun: Cine sa vada, esti paznic, esti om de serviciu?

Neintarziat, primim un sir de explicatii menite sa te lase fara grai.

Dumitru Bortun: Orice institutie trebuie sa se promoveze. Si, in momentul in care te promovezi aratand spatiile tale pentru actualii elevi de liceu care vor opta pentru o facultate, este promovare.08.41

Probabil versurile din care nu lipsesc greselile gramaticale l-au facut pe domnul profesor sa ajunga la aceasta concluzie.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Dumitru Bortun: Credeti dumeavoastra ca aici vor veni mai multi acum, dupa ce videoclipul… Da, Doamna, eu sunt chiar specialist in comunicare si vreau sa va spun ca asa se va intampla. Da?! Da! Se numeste mesaj subliminal. In subconstientul celor care vad imaginile se coace o imagine pozitiva fata de institutia respective.

Echipa stirilor Kanal D a incercat sa il contacteze telefonic pe academicianul Ioanel Sinescu, rectorul UMF, pentru o reactie oficiala.

Rectorul universitatii de medicina nu a fost de gasit, iar cantareata Carmen Serban, nici atat.

Nici Carmen Serban nu a raspuns la telefon, dar... a postat o reactie pe pagina ei de socializare.

FACEBOOK/CARMEN SERBAN:
 Totul e frumos si…bine! Multumesc celor care au starnit acest mic scandal pentru ca vizualizarile au crescut dublu de aseara pana acum

Intre timp, Universitatea de Medicina Si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti a deschis o ancheta interna, urmand ca institutia sa ofere un punct de vedere abia la finalizarea acesteia.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si