S-a destrămat cea mai puternică prietenie de la „Puterea Dragostei”: „Te-ai sărutat cu Jador!”

Cea mai puternică prietenie de la „Puterea Dragostei” s-a destrămat fără niciun regret. Andreea Pirui și Ligi s-au certat de față cu toți concurenții.

G.B., miercuri 03 iunie 2020 , 17:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andreea Pirui și Ligi - scandal. Andreea Pirui și Ligi de la „Puterea Dragostei” au dat uitării că au fost prietene și s-au certat fără niciun regret. Ligi o acuză pe Pirui că este prietenă mai bună cu Daiana de la „Puterea Dragostei”.

scandal ligi și andreea pirui

Andreea Pirui și Ligi - scandal. Citeste si: Ella de la Puterea dragostei nu a mai suportat. A vorbit despre relația sa cu Livian

Andreea Pirui și Ligi - scandal. Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? "A dus-o acasă de Paşte, la părinţi"

Andreea Pirui și Ligi - scandal. Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei își justifică ieșirea nervoasă din cadrul emisiunii

Andreea Pirui și Ligi - scandal. „Ce vorbești tu? Dar știi tu ce e în inima mea? Ce vorbești? Nu te ameninț! Dacă știam ce chestie o să faci, te înregistram.”a declarat Ligi de la „Puterea Dragostei”.

scandal ligi și andreea pirui

Andreea Pirui și Ligi - scandal. „Tu te-ai sărutat cu Jador!”,a spus Andreea Pirui.

S-a destrămat cea mai puternică prietenie de la „Puterea Dragostei”: „Te-ai sărutat cu Jador!”

Andreea Pirui și Ligi - scandal. „Tu ești cea mai rea, ești cea mai scorpie!”i-a transmis Berna Ligiei de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Pirui și Ligi - scandal. „Mi-am permis să fac o glumă cu Jador! Am glumit, daia ne-am sărutat. Eu nu-l voiam, el nu mă voia!”a transmis Ligi de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Pirui și Ligi - scandal. „Să te pupi și cu Marius acum! Vorbesc cât vreau eu, nu-mi zici tu mie stop!”a spus Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”.

scandal ligi și andreea pirui

Andreea Pirui și Ligi - scandal. „Numai mă amenința tu! Fii asumată!”a replicat Ligi.

Andreea Pirui și Ligi - scandal. Andreea Pirui o acuză pe Ligi că nu o suportă deloc pe Ella și că nu și-a dorit să stea cu aceasta în aceeași cameră. Ligi de la „Puterea Dragostei” neagă, însă, afirmațiile.

Andreea Pirui și Ligi - scandal. Citeste si: ȘOC TOTAL după ce a cerut-o de soție! Bogdan Mocanu s-a despărțit din nou de Andra Volos? Ea a plecat deja la Cluj

Andreea Pirui și Ligi - scandal. Andreea Pirui și Ligi de la „Puterea Dragostei” au fost prietene bune, însă, acum totul a fost dat uitării. Cele două se ceartă și se contrazic la fiecare subiect dezbătut în casă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si