Bianca de la Puterea Dragostei își justifică ieșirea nervoasă din cadrul emisiunii

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut un live pe Youtube pentru a vorbi deschis cu fanii ei și ai lui Livian.

K.B., joi 28 mai 2020 , 16:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bianca de la Puterea Dragostei i-a aruncat cuvinte urâte lui Livian. Acum se pare că regretă și vrea să se justifice. 

"Și voi la rândul vostru, atuci când vă certați cu soții, iubiții, iubitele, prietenii, familia, aveți momente când spuneți chestii pe care nu vă doriți să le spuneți, dar există nimite momente când sunti foarte tensionați.
Amândoi suntem în mediul în care suntem și trebuie să vă dați seama că este destul de dificil să fim noi înșine. Este destul de greu aici în emisiune pentru că sunt alți factori care ne fac să nu mai fim noi. Eu nu mai sunt eu și sunt conștientă că nu mai sunt eu. Sunt irascibilă, sunt nervoasă, sunt rece, sunt indiferentă, sunt rea.
Suntem aici. Suntem reali și nu încercăm să ne ascundem, să părem altceva la televizor. Suntem supărați unul pe celălalt. Încercăm să ne protejăm cât putem. Nervii, tensiunea de aici ne fac să spunem lucruri de care nu suntem mândri.

Citeste si: Klaus Iohannis: De la 1 iunie, se redeschid terasele și plajele. Se va putea circula liber în afara localităţilor

Citeste si: Coronavirus România. Bilanț 28 mai: 197 de noi cazuri de îmbolnăvire, totalul fiind 18.791

Vreau să vă anunț că ce s-a întâmplat astăzi în emisiune unu o să zic că mă reprezintă. Nu este părerea mea neaparat. Un lucru despre mine este că eu, în momentul în care sunt atacată de o persoană dragă, dacă mă cert cu o persoană dragă după jumătate de oră, o oră îmi pare rău. Care este problema la mine este că spun lucruri care dor. Fac lucruri pe care nu ar trebui să le fac în mod normal. Pe persoanele dragi trebuie să le protejăm, să fim atente cu ele, dar din păcate la televizor e cu totul altceva. Dar asta înseamnă să fii real. Eu n-am încercat să-i stric imaginea, nici el nu a încercat asta. Noi am spus lucruri la nervi pe care le-am spune și dacă am vorbit unul cu celălalt acasă. Eu mi-am dat seama că este total greșit și i-am spui și lui Livian că niciodată nu voi mai face ce am făcut astăzi. A fost o lecție pentru mine că anumite cuvinte pot răni și poți pierde un om într-o secudă.", mărturistește Bianca de la Puterea Dragostei.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si