Scandal monstru pe cladirile monument istoric din Capitala. Vopsite si spalate de vopsea in doar doua zile. Ce spune Primaria

Coloanele vopsite din centrul capitalei, astazi au fost spalate cu carpe si bureti. O armata de oameni au frecat de zor, pana cand varul de pe pereti a disparut. Asta dupa ce primarul Capitalei a catalogat fapta ca o infractiune.

Author: A.L. joi 06 aprilie 2017 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa ce le-au varuit cu bidineaua, le spala cu carpa. Nici placuta care indica faptul ca imobilul este un monument istoric, nici indignarea trecatorilor nu le-a luat din elan.

"Cine v-a pus sa stergeti, stalpii acestia?

Doamna Firea, ne-a pus sa-I stergem"

Reprezentantii Primariei Capitalei au precizat ca actiunea care prevedea inceperea curateniei de primavara nu includea si varuirea cladirilor monument. La mijloc ar fi vorba de un exes de zel.

"Este un monument istoric. Sunt fan al arhitecturii gotice.
Uitati ce faceti cu un monument istoric. Va bateti joc de cladirile acestea"

3 cladiri istorice din centrul capitalei au fost vopsite ilegal, daca este sa ne luam dupa comunicatul oficial al primariei capitalei. Ne intrebam daca macar de aceasta data, interventia cu galeata si carpele s-a facut legal. Am solicitat in scris Primariei Capitalei sa ne explice in ce conditii s-a curatat astazi, monumentul istoric.

[...] am solicitat Politiei Locale sa trimita de urgenta echipaje in teren pentru a lua toate masurile in ceea ce priveste identificarea si sanctionarea celor care au executat ILEGAL aceste interventii asupra celor doua monumente istorice.

[...], spune Primaria Generala.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si