Scandal pe avere in familia cosmonautului Dumitru Prunariu. Cumnata lui rupe tacerea: "Am avut grija de mama, dar acum..."

Sotia si cumnata lui Dumitru Prunariu au inceput razboiul pentru averea lasata de mama lor. Cele doua se cearta pentru un apartament in Brasov, care valoreaza 40.000 de euro, un teren in Mures si o suma de 20.000 de euro.

Author: V.P. joi 01 iunie 2017 , 08:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cumnata cosmonautului Dumitru Prunariu sustine ca sora ei a cerut in instanta

sa primeasca apartamentul si terenul, iar ei sa ii revina bunurile din casa si cei 20.000 de euro, diferenta ce provine din vanzarea unei case. Femeia sustine ca nu mai exista aceasta suma fiindca a cheltuit-o in cei 10 ani ca mama lor se afla in intretinerea ei.

" In ultimii 10 ani din viata, mama mea s-a aflat in intretinerea mea, iar banii, cei 20.000 de euro, au fost cheltuiti pentru intretinerea ei. Sora mea, Crina Prunariu, solicita sa primeasca apartamentul mamei mele, terenul, iar mie sa-mi revina bunurile din casa", a declarat cumnata lui Dumitru Prunariu pentru Cancan.

Dumitru Prunariu este primul cosmonaut roman. El a zburat in spatiul cosmic la 14 mai 1981. Prunariu a participat la misiunea Soiuz 40 din programul spatial „Intercosmos" şi a petrecut in spatiu şapte zile, 20 de ore şi 42 de minute. Este de profesie inginer aeronautic. A fost, pe rand, ofiter inginer in cadrul Comandamentului Aviatiei Militare, şef al Aviatiei civile romane, preşedinte al Agentiei Spatiale Romane, ambasador al Romaniei in Federatia Rusa, preşedintele Consiliului de ne-militarizare a spatiului cosmic din cadrul ONU. in prezent, are gradul de general-maior in rezerva.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si