Potrivit Ziarul de Iasi, o adevarata telenovela s-a desfasurat la spitalul de copii dn Iasi. O asistenta de la Chirurgie Pediatrica a fost prinsa facand sex in toiul noptii, chiar de sotia si mama amantului ei. Barbatul este angajat al Universitatii Tehnice si nu era prima data cand isi vizita amanta. In urma cu ceva timp, el a batut mar un brancardier, pe care il banuia ca are o relatie cu iubita lui.



Surse din cadrul spitalului sustin ca femeia a avut mai multe abateri de-a lungul timpului insa toate s-au lasat doar cu simple avertismente, fara sa fie sanctionata.

"Va fi chemata in comisia de disciplina, in primul rand pentru ca a permis accesul barbatului in spital. De asemenea, acum, barbatul are interdictie la poarta spitalului, nu mai are voie sa intre. Nu era beat, ci doar nervos si agitat, pe fondul unei gelozii“, a precizat dr. Radu Terinte, managerul Spitalului de Copii.

De asemenea, imediat dupa agresiune, au intervenit politistii de la Sectia IV Tatarasi, sectie aflata chiar peste drum, in apropierea spitalului, iar barbatul a fost sanctionat contraventional.

"Politistii s-au deplasat la fata locului, unde agresorul a fost imobilizat si sanctionat conform Legii nr. 61/1991, privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.
A fost sanctionat cu 1.000 de lei“, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si