Scandal urias la Dinamo intre jucatori si conducere! Ce se intampla in aceste momente poate duce la un dezastru

Patronul Ionut Negoita a anuntat taieri salariale majore la echipa din Sos. Stefan cel Mare, motiv ca fotbalistii sa fie revoltati

Lia Popescu, miercuri 28 martie 2018 , 20:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De cateva luni, la Dinamo, situatia clocoteste! Faptul ca echipa  a ratat prezenta in play-off-ul Ligii 1 a dus, pur si simplu, la un adevarat dezastru! Prima data a fost inlocuit antrenorul, Vasile Miriuta, iar noul tehnician, Florin Bratu, nu a putut face minuni peste noapte!  Apoi, patronul Ionut Negoita a anuntat ca intentioneaza sa vanda clubul unui investitor care sa ii dea minim cinci milioane de euro!

Dezastru  la Dinamo! De ce au luat foc jucatorii?! Totul pare sa fi pornit de la bani!

Pana la venirea unui alt sef la echipa din Sos. Stefan cel Mare, Negoita a inceput si sa taie in carne vie, iar primii pe lista au fost jucatorii!

“Nimic nu mai poate linisti apele la club! Mai ales acum cand fotbalistii au fost anuntati ca li se vor diminua salariile la jumatate!!! Multi au familii  sau rate la banci si cu ce vor primi in lunile ce urmeaza, nu isi vor putea achita nici macar chiria! Ce se intampla este o bataie de joc! De aceea, nu se mai face performanta! In atari conditii, de la vara, nu mai ramane nimeni la Dinamo”, au dezvaluit persoane din club!

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si