Scandalos! Cum au fost surprinse două asistente din Craiova. Imaginile au ajuns virale și stârnit furie pe internet

Două asistente medicale din Craiova au fost surprinse de un vizitator în timp ce-și savurau cafeaua și țigara chiar chiar în holul spitalului în care lucrează.

K.B., duminică 27 octombrie 2019 , 16:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fotografie a ajuns virală pe internet și a adunat sute de comentarii negative.
Un pacient a scris: "De vreo două săptămâni tot urc pe acele scări și toată lumea fumează, indiferent că sunt doctori, studenți, pacienți sau vizitatori."

Citeste si: Familii de migranţi vietnamezi, inclusiv a unuia din România, aşteaptă să afle dacă rudele lor se află între cele 39 de victime ale camionului mormânt

Citeste si: Cel puţin nouă morţi - inclusiv două femei şi un copil - în tiruri din opt elicoptere în apropierea satului Barisha, unde ar fi fost ucis liderul SI

Eugen Georgescu, directorul Spitalului din Craiova afirmă: „Este inacceptabil ca în 2019 să fumăm pe holuri, culoare, scări de incendiu. În al doilea rând, nu putem să le cerem pacienţilor să respecte regulile, dacă nu le respectăm noi, personalul medical în primul rând. Am pornit o anchetă, se vor identifica persoanele care au făcut acest lucru şi vor intra în comisia de disciplină.

Aceasta va stabili ce sancţiune vor primi doamnele care fumau.

Au mai fost semnalate astfel de situaţii, dar fără nume. Au mai fost făcute controale. În cazul de faţă avem şi poze”.

Citeste si: Accident cu trei autoturisme în judeţul Argeş. Sunt cinci victime, printre care și doi copii

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si