VLAD VOICULESCU: Faptul ca un manager de spital isi permite sa lanseze asemenea amenintari asupra unor medici din strainatate este din punctul meu de vedere pur si simplu incalificabil, este incalificabil. Este o rusine pentru noi, ca tara.  

Ministrul sanatatii se refera la notificarea trimisa prin avocati catre expertii straini care trebuiau sa verifiec spitalul Sfanta Maria. Controlul anuntat la inceputul saptamnii viitoare, va avea insa loc.




Scandalul este inca in toi. Desi expertii strani ar fi trebui sa verifice unitatea de la Sfanta Maria peste cateva zile, vizita a fost amanata.

VLAD VOICULESCU: cu siguranta vom avea si o echipa de experti straini, este posibil ca aceasta vizita a expertilor straini sa fie amanata, motivele le cunoasteti si dvs, presupun ca sunteti cu totii jenati de gestul domnului doctor copca.

Simplu...Ministrul sustine ca managerul Narcis Copca ar fi facut presiuni.

VLAD VOICULESCU:  atunci cvand o casa de avocatura dintr-o tara straina te ameninta ca vei fi dat in judecata si iti spune ca nu este binevenit, acest  lucru se ia in serios de catre medici si de catre oricine.   

NARCIS COPCA: voi milita tot timpul pentru apararea drepturilor pacientilor romani si pentru onoarea colectivului de medici pe care eu la randul meu am onoarea sa ii conduc.


Contact telefonic de reporterii stirilor Kanal D, managerul Narcis Copca spune ca este inutil sa mai comenteze si ca auditul ar fi fost unul neoficial solicitat de ministrul sanatatii in nume personal centrul avand acreditare inca de la inceputul lunii martie.

Ieri, managerul Narcis Copca si-a petrecut toata ziua la sediul Diicot. A depus o plangere penala impotriva ministrului sanatatii pe care il acuza de abuz in serviciu.
Este punctul culminant al scandalului cumplit izbucnit in luna trecuta intre cei doi pe tema capacitatii acestei unitati medicale de a face transplant de plamani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si