Scandalul urias de la Dinamo! Ce jucator de baza a anuntat ca vrea sa plece din cauza sotiei
Sport

Scandalul urias de la Dinamo! Ce jucator de baza a anuntat ca vrea sa plece din cauza sotiei

Lia Popescu
9 feb 2018

Portarul titular al echipei conduse de Miriuta, Jaime Penedo, vrea sa isi faca bagajele din vara si sa paraseasca clubul!

Probleme mari la echipa din Sos. Stefan cel Mare! Lipsa rezultatelor si pericolul de a pierde intrarea in play-off a dus la discutii aprinse in cadrul clubului Dinamo, in plus, multi jucatori si-au anuntat deja intentia de a pleca din vara!

Jaime Penedo

Daca pana acum se stia doar de atacantul Adam Nemec ca refuza sa isi mai prelungeasca intelegerea cu “alb-rosii”, ei bine, in acest moment, Dinamo risca sa piarda aproape toti oamenii importanti in iunie! Branescu, Torje si Nica au anuntat ca nici ei nu vor prinde purici uin “Groapa”, iar cea mai mare problema vine de la Jaime Penedo, titularul postului de portar.

Citeste si: Imagini de colectie cu Gigi Becali! Patronul celor de la FCSB a fost scos din pepeni de un reporter inaintea unui derby cu Dinamo!

Citeste si: Drama teribila prin care a trecut unul dintre cei mai mari fotbalisti de la Dinamo! “Am aflat ca am cancer si am ramas mut”

Om de baza al echipei al formatiei antrenate de Vasile Miriuta, goalkeeper-ul s-a plans unor apropiati ca nu mai poate ramane in Romania, iar motivul este unul legat de familie.

“Penedo se simte bine la “caini”, dar se imparte intre echipa si rudele din Panama! De aceea, a decis ca va participa la Campionatul Mondial, in vara, cu nationala tarii sale si apoi va lua in calcul varianta retragerii din activitate! S-a saturat sa stea departe de familie, iar sotia lui nu vrea sa vina in Romania! In atari conditii, lucrurile au luat foc la club si scandalurile parca nu mai contenesc! Daca Dinamo nu va ajunge in play-off va fi dezastru”, au dezvaluit persoane din preajma portarului!

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook